Elkészítés: A csirkemellfilét és a hagymát felkockázzuk, majd forró olajon megpirítjuk.
Amíg a hús fehéredik, leturmixoljuk a banánokat a tejjel és a mézzel.
Amikor a csirkehús kifehéredett, ízesítjük sóval, borssal és szerecsendióval, ráöntjük a leturmixolt banánszószt. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Amikor puha beleöntjük a kifacsart citrom levét és lereszelt héját. Legvégül pedig belekeverjük a főzőtejszínt, hogy krémesebb és sűrűbb legyen.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.