Elkészítés: A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olívaolajat a szójaszósszal összekeverjük, ebben pácoljuk 1 órát.
Olívaolajat hevítünk, ebbe mézet teszünk, és hirtelen megsütjük a húst 3-4 perc alatt, majd sózzuk, borsozzuk. A lilahagymát, a cukkinit és a paprikákat csíkokra vágjuk. Ismét olajat hevítünk, rátesszük a hagymát, a paprikát, végül a cukkinit, jól átforgatjuk.
A tésztát időközben sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a pirított hússal, valamint a színes zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.