Elkészítés: Összekeverjük a fűszereket (nem írtam mennyiséget, mindenki a saját ízlésétől függően mérjen belőlük), majd kívül-belül bedörzsöljük vele a csirkét. A citromot félbevágjuk, egyik felét a csibe hasába rakjuk, a másik felének kicsavarjuk a levét egy pohárba. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd egy sütőtepsiben felolvasztjuk a kacsazsírt. A csirkét mellével lefelé a tepsibe rakjuk, ráöntjük a bort, majd letakarjuk alufóliával és berakjuk a sütőbe. Közben megpucoljuk a fokhagymákat, majd egy mozsárban vagy fokhagymanyomóval összetörjük őket. Ezután kikeverjük a fél dl olívaolajjal, a fél citrom levével, a mézzel és egy kis sóval. A csirkéről kb. 45 perc - 1 óra után leveszzük a fóliát, a csirke nagyságától függően. Visszatesszük a sütőbe, hogy szép pirosra piruljon a bőr a hátán. Ez kb. 10-15 percet vesz igénybe, közben gyakran locsoljuk meg a levével. Mikor már pecsenyepiros, vegyük ki a sütőből, és fordítsuk meg, hogy a melle legyen felfelé. Rakjuk vissza a sütőbe, amíg a bőr elkezd pirulni rajta. Ekkor vegyük ki még egyszer, és kenjük be a mézes fokhagymával, majd rakjuk vissza a sütőbe, és gyakran locsolgatva várjuk meg, amíg pirosra sül ez a fele is. A fokhagymát azért kell csak a végén rátenni, mert másképpen elillanna az íze sütés közben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.