Elkészítés: A krémhez 5 dkg kristálycukrot megpirítunk, 1 dl vízzel felengedjük, méz sürüségűre fözzük, és félretesszük. Kimérünk 4 dkg lisztet, 4 dkg cukrot, hozzáadunk 2 tojássárgáját és 3 dl tejet, beleöntjük a karamelt, és sűrűre főzzük. Még forrón belekeverünk 15 dkg vajat, 15 dkg cukrot és a felvert tojásfehérjét. Félretesszük kihűlni.
A tésztához 1 egész tojás, 5 dkg vajat, 2 evőkanál tejet, 3 evőkanál mézet, 15 dkg cukrot és 1 csapott kávéskanál szódabikarbónát felfőzzük, amíg fehér hab keletkezik rajta, és még melegen belekeverünk 45 dkg lisztet. 4 cipót csinálunk belőle. Közepes méretű tepsi hátulján egyenként megsütni.
A lapokat rétegezve megkenjük a krémmel, a tetején tészta legyen.
A csokimázhoz 8 dkg cukrot, 8 dkg margarint, 2 evőkanál tejjel és 8 dkg kakaóval felfőzünk, még melegen a tésztára kenjük. Egy napot pinehtetjük, másnap lehet szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.