Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk, és gáztepsi hátán 2 lapot sütünk.
A krémnél az alapot megfőzzük (liszt, puding, tojássárgája, tej, cukor) állandó keverés mellett. Míg hűl, a margarint habosra keverjük, majd a két krémet összevegyítjük, és együtt is habosítjuk.
Az alsó lapot egy kicsit meglocsoljuk rumos tejjel és rákenjük a krémet, majd a tejszínt kemény habbá verjük és a krémre terítjük, rátesszük a második lapot. Én azt is enyhén meg szoktam locsolni rumos tejjel, de csak keveset, nehogy elázzon a teteje.
Másnap szeleteljük, a tetejét porcukorral meghintjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.