Elkészítés: Az apró kockákra vágott csirkemellet egy tálban összekeverem a mustárral és a mézzel, valamint 1 jó evőkanál étolajjal, kb. 40-45 percig állni hagyom, majd egy mély serpenyőben megsütöm. Én wokban szeretem készíteni, bátrabban lehet forgatni, és nem ég le. Akkor jó, ha a méz karamellizálódik, amitől a csirke sötét-aranybarna lesz.
Közben forró olajban megsütöm az apró kockákra vágott burgonyát, lecsepegtetem, sózom-borsozom, majd nagy lángon összeforgatom a forró csirkével.
Könnyed rozé bor illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.