Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, szükség szerint kiklopfoljuk, fűszerezzük. Egy jénaiba kis olajat csepegtetünk, majd a felvágott hagymát rádobjuk. Erre rárakunk egy réteg húst. Egy kis edényben a mézet és a mustárt összekeverjük egy kis vízzel, hogy ne legyen annyira sűrű. Ezt ráöntjük a húsra, majd még egy réteg hús, és megint szósz következik, ameddig van anyagunk. A végén az egészre sajtot reszelünk, és fólia alatt kb. 30 percig sütjük 190-200 fokon (légkeveréssel). Ha már puha a hús, a fóliát levéve rápirítjuk a sajtot. Párolt rizzsel vagy burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.