Elkészítés: A karajt 1 centis sávokban bevágjuk. Az almákat cikkekre vágjuk, kevés citromlébe áztatjuk, majd kivéve a hasadékokba töltjük, héjjal felfelé.
A mézet mikróban felolvasztjuk, összekeverjük ízlés szerint kevés citromlével és mustárral.
Egy hőálló tálat kibélelünk baconnel, ráhelyezzük az almával töltött karajt, és meglocsoljuk a mézes öntettel.
A sütőtököt negyedekre vágjuk, magjait kikaparjuk, sütőtálba tesszük, és a hússal együtt a sütőbe toljuk.
A húst sűrűn locsolgatva a saját levével sütjük kb. 1 órát. Sült tökkel szolgáljuk fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.