Elkészítés: A tésztához a zsírt összekeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a 2 tojást. Ezután hozzákeverjük a lisztet, a szódabikarbónát, a tejfölt, végül a langyos mézet. A tésztát 5 részre osztjuk. A tepsik tetejét megkenjük vékonyan vajjal vagy zsírral, a tésztalapot ráhelyezzük, és világos színűre megsütjük.
A krémhez 3 tojássárgájából 3 evőkanál cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral, 3 evőkanál liszttel, 6 dl tejjel sűrű, sima krémet főzünk, majd kihűtjük. Ezután hozzákeverjük a darált diót és a rumot. 20 dkg vajat 20 dkg porcukorral habosra keverünk, hozzákeverjük a kihűlt, főzött krémet is, és megtöltjük vele a mézes lapokat. A tetejére olvasztott csokoládét teszünk.
Légkeveréses sütőben 160 fokon 5-8 perc, kb. ennyi idő, amíg a következő lapot kinyújtod. A tepsi mérete 20X30 cm. Nagyon finom sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.