Elkészítés: A mézet és a vajat langyosítsd meg. Egy másik edénybe tedd a tojásokat, a porcukrot, a fűszerkeveréket és a szódabikarbónát. Géppel jól dolgozd össze, majd öntsd bele a langyos mézet. Újból dolgozd össze, majd gyúrd bele a lisztet.
Takard le, és pihentesd hűvös helyen egy napig!
Nyújtsd fél cm vékonyra, szaggasd ki, a tetejét felvert egész tojással kend meg. Forró sütőben süsd 7-8 percig.
A díszítéshez a tojásfehérjét verd keményre a porcukorral, és zacskóba töltve, sarkára pici lyukat fúrva díszítsd kedved szerint a sütit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.