Elkészítés: Kivajazunk egy 20cm x 20cm-es sütőformát. A lisztet tálba szitáljuk és a vajat belemorzsoljuk. Morzsalékos tésztát kell kapnunk. A cukrot hozzáadjuk és az egészet sima tésztává dolgozzuk. A tésztát formába nyomkodjuk és villával megszurkáljuk. A tésztát 190 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez a vajat, a cukrot, és a sűrített tejet egy serpenyőben, alacsony hőfokon állandó keverés mellett forrásig melegítjük. A hőfokot csökkentve a keveréket 4-5 percig főzzük, amíg a karamell világos és sűrű lesz, majd elválik az edény szélétől. Megkenjük vele az omlós tésztát és hagyjuk, hogy kihűljön. Amikor a karamell megszilárdult, a csokoládét vízfürdőben megolvasztjuk és a karamell tetejére kenjük. A süteményt hagyjuk kihűlni mielőtt felszeletelnénk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.