Elkészítés: A tököt besózzuk és 10 percig állni hagyjuk. Ezalatt megpucoljuk és apróra vágjuk a hagymát, majd egy fazékba tesszük és kevés olajon üvegesre pároljuk. Kicsit kinyomkodjuk a besózott tököt (azért maradjon leve!), és rátesszük a hagymára. Annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi, majd megsózzuk, megszórjuk egy kis ételízesítővel és megszórjuk az összevágott kapor felével. Néhány perc alatt puhára pároljuk, és hozzákeverünk 1 teáskanál 10%-os ecetet - ettől ropogós marad a tök. Ha megpuhult a tök, behabarjuk. A habarékot egy külön bögrében készítjük el: habverővel csomómentesen kikeverjük a lisztet, a vizet és a tejfölt, majd a tökhöz adjuk. Alaposan megkeverjük, ha kell, sózzuk, végül rászórjuk a maradék kaprot. Pörkölttel, főtt virslivel vagy fasírttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.