Elkészítés: 1. Gombócoljunk ki 12 kisebb csokoládés fagyigolyót (használhatunk dinnyevájót vagy kisebb fagylaltos kanalat segítségképp).
2. Tegyük ki külön tálkákba a kakaóport, a kókuszreszeléket, a kristálycukrot és az aprított mogyorót. Hempergessük meg a fagyigolyókat a tálkákban. (Ízlésünknek megfelelően variálhatjuk a feltéteket.)
3. Helyezzük a golyókat egy tálcára, majd fagyasszuk őket a mélyhűtőben legalább 20 percig.
4. Kínáljuk a golyókat apró desszertként egy finom vacsora után.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.