Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra, és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót (gázsütőn 4-es fokozat).
2. Tegyük a margarint, a cukrot és a mézet egy kisebb serpenyőbe, majd alacsony fokozaton melegítsük össze őket, amíg a margarin folyóssá nem olvad. Ezután forraljuk fel a keveréket, majd fokozatosan, állandó keverés mellett adjuk hozzá a lisztet. Keverjük el alaposan a hozzávalókat, és főzzük még 1 percig. Miután a serpenyőt lehúztuk a tűzről szórjuk az apróra vágott mogyorót a keverékhez.
3. Készítsünk elő 2 sütőpapírral kibélelt nagyobb tepsit.
4. Helyezzünk a tepsikre egymástól 10 cm-re teáskanálnyi halmokat a masszából. Süssük aranybarnára az ostyákat 6 perc alatt.
5. Vegyük ki a tepsiket a sütőből, és hagyjuk 2-3 percig hűlni az ostyákat, majd formázzunk belőlük kosárkákat egy sodrófa vagy minimuffin formák segítségével. Formázás után hagyjuk teljesen kihűlni a kosárkákat.
6. Tegyünk 1-1 gombóc csokifagyit az összes kosárkába. A fagyit díszítsük apróra vágott mogyoróval, majd azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.