Elkészítés: A gyümölcs, a réteslap és a túró kivételével mindent összekeverünk, és 1 órát a hűtőben állni hagyjuk.
A tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük. Az első réteslapot rátesszük, olajjal lekenjük, következik a 2. réteslap. Erre öntjük a búzadarás keverék felét, ami a hűtőben megduzzadt. Megszórjuk a túró felével, majd a feldarabolt barack felével. Rátesszük a következő 2 réteslapot, egyenként lekenjük olajjal. Erre kerül a darás keverék másik fele, megszórjuk a túróval, majd a barackdarabokkal, és befedjük a maradék 2 db olajozott réteslappal.
Az egész tojást felverjük, tejföllel összekeverjük, és a felső réteslapot az egésszel lekenjük.
180 fokra melegített sütőben szép aranysárgára megsütjük. Sütés közben fóliával fedjük le a tetejét, ha gyorsan sülne, meg ne égjen a teteje!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.