Elkészítés: A lisztet, a zsírt, a tojássárgákat, a sütőport, citromhéjat, cukrot 4 evőkanál tejjel összegyúrjuk. A tojások sárgáját a cukorral, a citrom levével és a rummal konyhai robotgéppel habosra keverjük. A 7 tojásfehérjét egy külön tálban kemény habbá verjük. A töltelékhez összekeverjük a diót, a kakaóport, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérje habját. Az így elkészített tölteléket a 2 kisodort tésztalap közé tesszük úgy, hogy először az egyik lapot a tepsibe simítjuk. Erre ráöntjük a tölteléket, a felületét elsimítjuk, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot. Forró sütőben kb. 40 percig sütjük. Lehűtve a tésztára csokoládémázt öntünk, majd kihűtve, felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.