Elkészítés: Megtisztítjuk és felkockázzuk az édesburgonyát. Enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és villával összetörjük. Hozzáadjuk a vajat, a cukrot, a vaníliarúd kikapart belsejét, a tojásokat, és jól összekeverjük. Kivajazunk egy sütőtálat, beleöntjük a keveréket.
A morzsához a kókuszreszeléket, a mandulaforgácsot a barnacukrot és a lisztet összekeverjük, majd az olvasztott vajjal elmorzsoljuk. Egyenletesen elosztjuk a püré tetején. 150 fokra melegített sütőbe tesszük, és 30 percig sütjük, majd 210 fokra emeljük a hőt, és még 10 percig pirítjuk a sütit. Langyosan vagy hidegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.