Elkészítés: A diót és a mandulát durvára vágjuk. A kandírozott gyümölcsöt apró kockákra vágjuk, ha nincs olyan szerencsénk, hogy már eleve úgy vásároltuk. :)
Egy lábasban a vajat, a tejszínt és a cukrot folyamatos keverés mellett összeforraljuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a diót és a mandulát, valamint a kandírozott gyümölcskockákat és a lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsibe teáskanálnyi kupacokat halmozunk a tésztából. Ne rakjuk túl szorosan őket, maradjon hely közöttük! Ezután a kis halmokat a kanál hátuljával lelapítjuk, majd 170 fokra előmelegített sütőben (légkeveréses) kb. 10-12 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni, csak azután vesszük ki őket.
A csokis bevonathoz a darabokra tört csokoládét vízgőz felett összeolvasztjuk az olajjal. A kihűlt korongok alját a csokiba mártjuk, vagy kanállal szépen óvatosan kenünk a csokiból az alsó felére. Nekem az utóbbi módszerrel sikerült. A máz nélküli oldalukkal lefelé rácsra sorakoztatjuk a moszkauereket, és hagyjuk, hogy a csoki megdermedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.