Elkészítés: A margarint a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a 2 tojást, a porcukrot, a sót. és alalposan összegyúrjuk. A tészta 1/4-ét elvesszük,
és téglalap alakúra nyújtjuk. A megmaradt tésztát megfelezzük, az egyiket cipóra formázzuk, majd hűtőbe tesszük. A másikba
belekeverjük a csokit és a kakaót, cipóvá gyúrjuk, és az is mehet a hűtőbe egy kis időre.
Majd kivesszük mindkét cipót, és 1 cm vastagságúra nyújtjuk őket, majd pedig 1 cm széles csíkokat vágunk belőlük. A kinyújtott tészta felét megkenjük tojásfehérjével, és ráhelyezünk egy sötét, majd egy világos csíkot felváltva. Soronként tojásfehérjével kenjük! Arra figyeljünk, hogy a sötétre világos, a világosra pedig sötét csík kerüljön. Végül a tészta másik felét is megkenjük a fehérjével, és ráhajtjuk az építményünkre, mintegy hengert formázva. Egy kis időre hűtőbe tesszük, majd vékony szeletekre vágjuk, és sütőpapíros tepsiben, 200 fora előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.