Elkészítés: A pulykamellet rostjaira merőlegesen negyed tenyérnyi szeletekre vágjuk. Ezután kiklopfoljuk, enyhén megsózzuk és egy kevés pulykasült fűszerkeverékkel is meghintjük.
A sajtot lecsöpögtetjük, kis hasábokra vágjuk, és a hússzeletekbe göngyöljük. Mindegyiket 1-1 szelet szalonnával körbetekerjük.
Szorosan egy kisebb tepsibe, vagy tűzálló tálba rakjuk. A tejszínt ráöntjük, ügyelve, hogy mindenhová jusson. A hagymát megtisztítjuk, félkarikára vágjuk, enyhén megsózzuk, szétszedjük, és a pecsenye tetejére szórjuk. lufóliával vagy fedővel letakarjuk.
Előmelegített sütőben közepes lángon vagy 180 fokon 1 órán át sütjük. A sütés végefelé a fóliát vagy a fedőt levesszük, és megpirítjuk a húsokat.
Párolt rizzsel tálaljuk, amibe kerülhet borsó, gomba, apróra vágott sonka, zöldpetrezselyem, hogy egy kissé izgalmasabb legyen az íze!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.