Elkészítés: A vöröshagymát felkarikázzuk, és a tepsi (vagy üvegtál, jénai edény, stb.) alját kibéleljük vele. A pulykamellet kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, és a hagymakarikákra borítjuk. Alaposan megszórjuk ételízesítővel (bőségesen, mivel más formában só már nem kerül bele!) és borssal, majd a megpucolt fokhagymagerezdeket (a nagyobbakat félbevágva, a kisebbeket egyben hagyva) egyenletesen elosztjuk rajta. A tetejét beborítjuk a maradék hagymakarikával, majd leöntjük a mustárból, olívaolajból és vízből kevert öntettel. 40-60 perc alatt készre sütjük (néha meg kell nézni, elég puha-e már a hús, ha nem, nyugodtan süsd még egy kicsit). Rizzsel vagy tört krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.