Elkészítés: A gombát lepirítjuk 2 evőkanál zsiradékon, majd félretesszük.
Egy másik edényben/serpenyőben 4 evőkanál zsiradékon lepirítjuk a finomra vágott hagymát, majd rádobjuk a felkockázott húst. Erős tűzön tovább pirítjuk, miközben hozzáadjuk a sót, borsot, mustárt, és mikor kapott egy kis színt, felöntjük a fehérborral. Ha kell, öntünk még alá folyadékot, és fedő alatt puhára pároljuk a húst.
Ekkor hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, tárkonyt és az előzőleg lepirított gombát, majd habarást készítünk, és behabarjuk az egészet. Ha szükséges, utána ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.