Elkészítése: A hagymát kockákra, a húst kb. 2x2 cm-es darabokra vágom. A hagymát az olajon megfonnyasztom sóval és egy pici vízzel, hogy több leve legyen (mintha pörköltet készítenénk), majd beleteszem a húst, először megkapatom a külsejét, majd felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Ha forró a víz, mehet bele a leveskocka.
Amíg ez fődögél - vagy akár előtte - felteszem a rizst is főni. Mire kész, kész a hús is. Ha puha, a tejfölbe belekeverem a mustárt, majd a húsra öntöm, kettőt rottyantom, és már kész is. (Ha túl hígnak találod a levét, keverhetsz a tejfölbe egy kis lisztet, hogy sűrűbb legyen. Ekkor egy picit tovább kell főzni, de csak egy-két perccel.)
A rizzsel tálalom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.