Elkészítése: A hagymát kockákra, a húst kb. 2x2 cm-es darabokra vágom. A hagymát az olajon megfonnyasztom sóval és egy pici vízzel, hogy több leve legyen (mintha pörköltet készítenénk), majd beleteszem a húst, először megkapatom a külsejét, majd felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Ha forró a víz, mehet bele a leveskocka.
Amíg ez fődögél - vagy akár előtte - felteszem a rizst is főni. Mire kész, kész a hús is. Ha puha, a tejfölbe belekeverem a mustárt, majd a húsra öntöm, kettőt rottyantom, és már kész is. (Ha túl hígnak találod a levét, keverhetsz a tejfölbe egy kis lisztet, hogy sűrűbb legyen. Ekkor egy picit tovább kell főzni, de csak egy-két perccel.)
A rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.