Elkészítés: Egy jénai tálat kivajazok, a csirkecombokat bekenem mustárral, ételízesítővel, grill-fűszerkeverékkel. Mehet a tálba. Egy pohár kefírbe teszek 1-2 teáskanál mustárt és szárított zöldfűszereket, jól összekeverem, majd a csirkére öntöm. Kevés tejet öntök alá, lefóliázom, majd mehet a sütőbe. Közepes lángon sütöm kb. fél órát, majd leveszem a fóliát, és megszórom reszelt sajttal. Vissza a sütőbe, amíg megpirul a sajt. Tsatsiki-salátával tálalva nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.