Elkészítés: 1. A csirkehúst megmossuk, feldaraboljuk, sóval és feketeborssal fűszerezzük.
2. Olajat hevítünk, ezen a húst 5-6 percig pirítjuk minden oldalon. Ha kész, tányérra tesszük, melegen tartjuk.
3. Ugyanabba a serpenyőbe beletesszük a feldarabolt fokhagymát, a mustárt, az ecetet és meghámozott és feldarabolt almákat. Felforraljuk, majd alacsonyabb hőfokon kevergetve főzzük kb. 5 percig.
4. A húst hozzáadjuk, és kb. 3 percig együtt főzzük.
5. Beletesszük a zsenge spenótot is, és még 1-2 percig kevergetve pároljuk. Köretnek ízléstől és diétától függően :) rizst, zöldséget vagy tésztát adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.