Elkészítés: A karajt gyengéden kiklopfoljuk, sózzuk és erőteljesen megborsozzuk. Forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Kisebb méretű zománcozott tepsibe tesszük, és mindkét oldalát vastagon megkenjük mustárral. A visszamaradt olajat aláöntjük, fokhagymát nyomunk a hússzeletekre, a tejföl felét is egyenletesen elkenjük rajtuk.
Fóliával szorosan lezárjuk, majd sütőben puhára pároljuk. Amikor a hús már puha, fólia nélkül zsírjára sütjük, majd a hússzeleteket kivesszük.
A tepsiben maradt mustáros-tejfölös egyveleget a tűzre tesszük, meghintjük a liszttel, hozzáadjuk a tejföl másik felét, és az egészet átforraljuk.
Ezt a szószt öntjük rá a húsra, és még egyszer együtt is átforraljuk.
Hasábburgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.