Elkészítés: A kuszkuszt tálba teszem, hideg vizet enegedek rá, majd azt leöntöm róla óvatosan, hogy a szemek a tálkában maradjanak. Ezt megismétlem, majd a kuszkuszt kinyomkodom, és a kuszkuszfőzőbe teszem, ha nincs, akkor olyan edénybe, ami alkalmas a vízgőz feletti párolásra (vegyük figyelembe, hogy a kuszkusz dagad, így ne tömjük tele az edényt). 15 perc múlva kiöntöm egy nagy tálba, 5 dkg vajat és 1 pohár vizet teszek hozzá, összekeverem, majd az egészet visszateszem a vízgőz fölé. 15 perc múlva megismétlem az előző műveletet, majd a harmadik 15 perc előtt az edény aljára a korábban beáztatott mazsolat teszem elsőnek, erre halmozom a kuszkuszt, végül a 15 perc letelte után az egészet ismét tálba teszem, 5 dkg vajat teszek hozzá, átforgatom, hogy mindehova jusson mazsola, és ízlés szerinti cukorral meghintve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.