Elkészítés: A tésztához valókat jól összegyúrjuk, felét kinyújtjuk, és egy közepes tepsit kibélelünk vele. (A másik kinyújtott fele a tetejére kerül.)
A tölteléket összeállítjuk. A 6 tojássárgáját jól kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, belekeverjük a darált diót, a citrom héját. A 7 tojásfehérjét keményre felverjük (6 + a tésztából kimaradt), és könnyedén belekeverjük a töltelékbe a kakaóporral együtt.
A tölteléket a tepsiben levő tésztára simítjuk, ráhelyezzük a tészta másik felét, és a tetejét megkenjük tojással.
Lassú tűzön tűpróbáig sütjük. A kész tésztát vaníliás cukorral még melegen
meghintjük. Ha kihűlt, kockára vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.