Elkészítés: Ízles szerinti olajon megpároljuk a karikára vágott hagymát, rádobjuk a paradicsomot , a pirospaprikát, alapot készítve a karikára vágott zöldpaprikának. Összevegyítve a paprikával megsózunk, fűszerezünk. Egyet-kettőt rottyan, beledobjuk a virslit, ha kevés a lé, akkor öntünk bele egy pohár vizet, lefedjük. 2-4 percig (paprikahústól függően) főzzük, majd beleöntünk egy maréknyi kukoricadarát a lébe, összekeverjük, figyelünk, hogy le ne süljön, legyen lé ekkor. A dara felszívja a levet, tartalmas, kellemes étel. Laktató is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.