Elkészítés: A húst megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát felkockázzuk és kisütjük, majd kiszedjük a zsírjából, és ezen a zsíron a hússzeleteket fehérre pirítjuk.
A vöröshagymát lereszeljük, és miután a húst is kiszedtük a zsírból, megdinszteljük benne. Hozzáadjuk a petrezselymet és a húst, felöntjük vízzel. Puhára pároljuk a húst.
A tejfölt a liszttel elkeverjük, a húsra öntjük, felforraljuk, végül belekeverjük a szalonnadarabokat.
Rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.