A csirkecombokat megtisztítani, sózni, borsozni, a sültcsirke-fűszerrel megszórni. Jénai edénybe fektetjük (rátehetjük a zúzott fokhagymát is), felöntjük a sörrel, lefedjük, és kb. 80-90 percig sütjük. (Ha nem párolgott el az összes sör, nem baj!)
Párolt rizs vagy burgonyapüré illik hozzá.
Megjegyzés
Szerintem finom fokhagymával, de ha valaki nem szereti, elhagyható. Semmi zsiradék nem kell hozzá, a csirkébõl a sütés során kioldódik annyi, amennyi kell.
A receptet Makrai Gyöngyi küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.