Elkészítés: A padlizsánt vékonyan lehámozzuk, először hosszában félbe, majd 2 cm-es szeletekre vágjuk. Sóval meghintjük, és 30 percig állni hagyjuk. Addig a paprikát kicsumázzuk, csíkokra vágjuk. A paradicsomot lehámozzuk, magjait eltávolítjuk, darabokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A fokhagymát finomra vágjuk. A sütőt előmelegítjük 225 fokra. Az olajon a hagymát, fokhagymát üvegesre pirítjuk. A padlizsánról a sós levet leitatjuk. Az üvegesre pirított hagymához hozzákeverjük a zöldségeket, tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk bazsalikommal. A tepsit lefedjük, kb. 1 órát sütjük az ételt. Utána levesszük a fedőt, egy kicsit megpirítjuk. Tálalás előtt meghintjük apróra vágott metélőhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.