Elkészítés: Kimérjük a hozzávalókat. Meglangyosítjuk a tejet és felfuttatjuk az élesztőt. Összedolgozzuk a hozzávalókat, és megkelesztjük 40 perc alatt.
Kettévesszük a tésztát, és most jön a formázás: az egyik feléből 5 gombócot szíkítunk, nagyobb tányér nagyságúra nyújtjuk, a felső oldalát megkenjük olvasztott vajjal és kakaóporral. Így egymásra rakjuk. Éles késsel 8 részre vágjuk, és kihajtjuk a szirmokat. Így a közepe üres lesz. Ezek után jön a a következő 5 gombóc, amelyet kisebb tányér nagyságúra nyújtunk, és ezt is 8 részre vágjuk és a másik részbe helyezzük bele, ugyanúgy mint az előzőt. A közepébe tesszük a megmaradt tésztát.
A szirmokat megkenjük tojással, és előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük kb. 40-45 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.