Elkészítés: A tészta hozzávalóiból szokásos módon a tésztát bedagasztjuk.
Kétszeresére kelesztjük, átgyúrjuk, 5 cm átmérőjű hengert sodrunk, és 24 egyforma korongra felvágjuk. Tenyerünk között meggömbölygetjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, távol egymástól, mert nagyra megnőnek. Ujjunkkal a közepébe mélyedést nyomunk és ebbe töltjük a habzsákba tett pudingot.
Felvert tojással lekenjük és sütjük.
A megsült fánkokat a tepsit letakarva langyosra hűtjük. Olvasztott vajba, majd kristálycukorba mártjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.