Elkészítés: A pudingot a tejjel és 4 evőkanál cukorral megfőzöm. Félreteszem.
A narancsok és citrom héját lereszelem. A citrom levét kifacsarom. Hozzáadom a vizet, a rumot és a maradék cukrot. Ezt összeforralom. Kihűtöm. Ebbe mártogatom, áztatom be a babapiskótákat. A narancsokat megpucolom, gerezdekre szedem, és a hártyát is lefejtem róla.
Egy jénai tálban elkezdem rétegezni. Alulra babapiskóta kerül, rá a puding a narancsdarabokkal, majd ismét a tetejére babpiskóta.
Pár órára hűtőbe teszem, hogy jól összeálljon. Tálaláskor tejszínhabot adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.