PISKÓTA:A tojásokat szétválasztom.A fehérjét kemény habbá verem.A sárgáját a cukorral habosra keverem hozzáadom a sütöport,kakaóport,olajat és jól kikeverem,majd óvatosan hozzá forgatom a tojás fehérje habhoz.6 db torta lapot sütök belőle.CSOKI KRÉM:A pudingporból,cukorból és tejből sűrű pudingot főzök kihűtöm.Az 500 ml habtejszínt kemény habbá verem és a kihült csoki pudinggal kikeverem.NARANCS KRÉM:Vízgőz fölött a felvert tojásokat össze keverem a cukorral és a keményítővel,majd hozzá adom a narancsok levét és a lereszelt héját valamint a citom levet.Sűrű krémet főzök a vízgőzről levéve hozzá keverem a vajat.Kihűtöm.TORTA BEVONÁSA:A habtejszínt kemény habbá verem és színezem a narancssárga étel festékkel.TORTA TETEJÉRE:Vízgőz fölött felolvasztom a csokit az olajjal.TORTA DÍSZÍTÉSE:Ízlésed szerint díszítsd a torta tetejét bármivel amivel szeretnéd.TORTA ÖSSZE ÁLLÍTÁSA:Az első torta lapot bevonom a csoki krém 1/3-val,ráhelyezem a következő lapot,amit bevonok a narancs krém felével.Jön a következő lap amire ráteszem a megmaradt csoki krém felét.Jön a következő lap amit bevonok a narancs krém másik felével.Majd újra torta lap következik amit bevonok a maradék csoki krémmel és ráhelyezem az utolsó torta lapot.Bevonom az egész tortát az ételfestékes habbal és hűtőbe teszem,hogy jól lehűljön.Ha lehűlt bevonjuk a csoki mázzal és díszítjük!
Megjegyzés
Anyukám születés napjára készítettem!Nagy sikere volt!Nem vagyok cukrász,de imádok tortákat készíteni.Aki elkészíti annak remélem annyira fog ízleni mint nekünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.