A nyers burgonyát finomra lereszeljük, hozzáadjuk a tojásokat és annyi lisztet, hogy galuska sűrűségű tésztát kapjunk. Sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk. Amikor feljöttek a víz tetejére, utána még 2-3 percig főzzük a galuskákat.
A szalonnát kockákra vágjuk, és kiolvasztjuk a zsírját. A szalonnatepertőt kiszedjük, és a galuskát összekeverjük a zsírral.
Rámorzsoljuk a juhtúrót, meglocsoljuk a tejföllel, a tetejére szórjuk a tepertőt, és forrón tálaljuk. Ízlés szerint vékonyra szeletelt lila hagymát is kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.