A liszthez sót adunk, ráütjük a tojásokat, majd apránként vizet adunk hozzá és csomómentesre kavarjuk, ameddig sűrű nokedli tésztát kapunk.
A masszát sós, forrásban lévő vízbe szaggatjuk és addig főzzük, ameddig feljönnek a víz tetejére. Ezután leszűrjük, és egy tálban, és egy kevés folyékony zsiradékkal átfogatjuk.
Serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott húsos szalonnát, majd papírtörlőre szedjük. Ezután egy nagyobb tálba öntjük a galuskát, a tetejére halmozzuk a túrót, a tejfölt, a szalonnát és az apróra vágott lilahagymát, majd óvatos mozdulatokkal összekeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.