Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy tálban összekeverjük a tojások sárágáját, a cukrot és a vajat, belereszeljük a narancs héját és a fél narancs levét belefacsarjuk. Jöhet bele a liszt, tej, kakaópor, olvasztott csoki, sütőpor. Összekeverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a tojások habbá vert fehérjét. Kivajazott tűzálló tálba tesszük, ezt egy vízzel teli edénybe állítjuk, és a sütőben kb. 45 percig sütjük. A teteje piskóta szerűen megsül, a közepe pedig krémesen lágy.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.