Elkészítés: A gesztenyemasszát egy tálban villával szétnyomkodjuk, a háztartási kekszet ledaráljuk (pl. húsdarálón vagy robotgépen) és a gesztenyéhez adjuk. A reszelt csokoládé kivételével minden hozzávalót beleteszünk, és kézzel alaposan összedolgozzuk. Ha a massza nem áll össze, vagy nem elég jól formázható, adjunk még hozzá kevés narancslevet.
A masszából vizes kézzel kis golyókat formálunk, és meghempergetjük a csokireszelékben. Az elkészült édességet 1 napra hűtőbe tesszük. Ennyi kell, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.