Elkészítés: A 9 tojás sárgáját 30 dkg porcukorral kb. 20 percig verjük, majd begyujtjuk a sütőt. 4 tojás fehérjét egy külön edényben pár csepp citromlével felverjük, és óvatosan hozzákeverjük a tojássárgákhoz. Ezt követően keverjük hozzá a liszt + kakaó + sütőpor keverékét. Egy tepsit kizsírozunk, lisztezünk, és 180-200 fokon 20-25 percig sütjük.
A krémhez gőz fölött kemény habbá verünk 5 tojásfehérjét 30 dkg porcukorral, néhány csepp citromot adunk hozzá. Ezt a habot a sütemény tetejére egyenletesen elosztjuk, és visszatesszük a sütőbe. 75- 100 fokon szárítjuk úgy kb. 20 percig, hogy a sütő ajtaját egy dugóval kitámasztjuk.
Csokimázt főzünk: elkeverjük a porcukrot, tejet, kakaót, és kb. 15-20 percig főzzük. Levesszük a tűzről és tovább kevergetjük, majd néhány perc múlva beletesszük a vajat, és a csokimázt a sütemény tetejére öntjük. Gyors mozdulatokkal eligazgatjuk, és néhány órára hideg helyre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.