Elkészítés: A bélszínt vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk és lisztbe forgatjuk.
A csíkokra vágott füstölt szalonna zsírját
kiolvasztjuk, és megpirítjuk benne az apróra vágott hagymát. Beletesszük a bélszínt és a szeletelt gombát, együtt pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd a tejszínnel és a borral felengedjük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csemegeuborkát, a zúzott fokhagymát, a babérlevelet és a mustárt.
Jól összeforraljuk, hogy rövid, tartalmas leve legyen. Burgonyafánkkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.