A hekkfiléket megsózom, félbevágom, és keresztben az olívaolajjal kikent tepsibe fektetem. Bazsalikommal, rozmaringgal meghintem.
A hagymát karikákra vágom, a halra szórom, megborsozom. Erre teszem a paradicsompürét (csak csepegtessük, ne kenjük, és nem kell az égésznek paradicsomosnak lennie!).
A paradicsomot is karikákra szelem, a hagymás hal tetejére rakom úgy, hogy lehetőleg teljesen elfedje, reszelt parmezánt hintek rá.
Alufóliával letakarom a tepsit, és így teszem az előmelegített sütőbe. Kb. 15 percig sütöm. Ha megpuhult a hal, akkor leveszem a tetejéről az alufóliát, és pár percig még pirítom a paradicsomot és a parmezánt a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.