Elkészítés: Az oldalast megmossuk, szárazra töröljük és gyengén besózzuk. Vékonyan megkenjük olajjal, majd beborsozzuk. Nagy tepsibe tesszük, és
mindkét oldalát hirtelen megsütjük, ezután kevés víz hozzáadásával - gyakori locsolgatás mellett - pirosra sütjük.
Ha megsült, csontjával merőlegesen,
koszorúszerűen, hústűvel összetűzve nagy tálba állítjuk.
Míg a hús sül, apró kockára vágjuk a szalonnát, kisütjük, és a zsírjában megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük vágott petrezselyemmel és megforgatjuk rajta a megpárolt idényzöldségeket. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a húskoszorú közepébe rakjuk.
Rizzsel vagy pirított burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.