Elkészítés: A narancsokat meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük. A salátaleveleket megmossuk, szárazra törölgetjük. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. Az olívabogyókat lecsepegtetjük. A fetát felkoxkázzuk.
A salátaleveleket tányérokra rendezzük, rátesszük a narancsot, azolajbogyót, megszórjuk a hagymával és a sajttal. A mandulát durvára vágjuk, és megszórjuk vele a salátát.
A citromlevet az olvaolajjal, sóval, borssal,az őrölt mustármaggal és a chilivel elkeverjük, a salátára locsoljuk.
Különösen jól harmonizál erősen fűszerezett, grillezett húsokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.