Előkészítés: A körtét megmossuk, meghámozzuk, magházát kimetsszük, húsát fölszeleteljük. Lábasba szórjuk, és 1 liter vízzel fölöntjük.
Elkészítés: A szegfűszeget a körtéhez dobjuk, csipetnyi sóval és a cukorral ízesítjük. Felforraljuk, és kis lángon 2 percig főzzük. Közben a joghurtot a liszttel simára keverjük. A forró levesből belemerünk egy keveset, simára dolgozzuk, majd folyamatosan kevergetve a körtére öntjük, és 2-3 percig forraljuk. Hidegen és melegen egyaránt finom.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 adag: 130 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.