Elkészítése: A tésztához a lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojásokat, beleszórjuk a szódabikarbónát, rálocsoljuk az ecetet, beletesszük a cukrot, és összegyúrjuk annyi tejfölt adva hozzá, hogy jól formázható tészta legyen. A tésztából szilva alakú gombócokat készítünk, és világosra megsütjük. A megsült tésztadarabok belsejét a talpuk felől kiszedjük, és tálba gyűjtjük.
15 dkg cukorból a kakaóval és a 1,5 dl vízzel sűrű szirupot főzünk, belekeverjük a diót és a kikapart tésztára öntjük. Hozzáadjuk a dzsemet, a vajat, a rumot, és simára keverjük. Ezzel a krémmel a kikapart barackokat megtöltjük, és párosával összeragasztjuk. Kettő kis csészében piros, illetve zöld ételfestéket oldunk annyi vízben, hogy ne legyen rikítóan erős. A barackok egyik oldalát a zöld, a másikat a piros festékbe mártjuk, és azonnal kristálycukorba forgatjuk. Zöld levelet szúrhatunk bele, hogy élethűbb legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.