Elkészítés: A húst megsózzuk, nagyjából 10 percet állni hagyjuk, majd gyorsan átsütjük 2 evőkanál olajon. A maradék olajjal bekenünk egy hőálló kerámia sütőedényt. Belerakjuk a húst és megszórjuk fehérborssal. Az őszibarackot és a fokhagymát apróra szeleteljük, és lazán a húsra dobjuk. A tetejére a sonkát. Megszórjuk sajttal, és ráreszeljük a szerecsendiót. A tejet aláöntjük. Úgy fél órát kell sütni 180 fokon, a sütőt nem kell előmelegíteni. Az utolsó 5 percben 200 fokra felvehetjük a sütőt, akkor szép színt kap a sajt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.