Elkészítés: A padlizsánokat felkarikázom, besózom őket, és megvárom, amíg kicsapják a keserű levet magukból. Leitatom róluk a nedvességet, aztán mindkét oldalukat enyhén megpirítom. Ha ez kész, felkarikázom a cukkiniket, azokat is megsózom, a paradicsommal is ugyanígy járok el.
Olívaolajjal enyhén kiolajozok egy tepsit és belefektetem a padlizsánokat, a paradicsomkarikákat és a cukkinit tetszés szerint. Felaprított fokhagymával megszóróm, beborsozom, sózom egy picit, fűszerezem. Közepesen forró sütőbe helyezem, kb. húsz perc alatt kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.