Elkészítés: A padlizsánt felszeletelem, és enyhén megsózom mindkét oldalát, majd hagyom, hogy levet eresszen.
A csirkecombokat sózom, borsozom, majd kevés olajon mindkét oldalukon elősütöm úgy, hogy a fokhagymagerezdeket egészben melléteszem - csak az olajba, nem a húsra. Ha előbb megsülne, mint a húsok, akkor kiveszem, nem hagyom, hogy megégjen.
Közben egy tűzálló tálat vajjal kikenek, az aljára szórom a felszeletelt pórét. Arra teszem az elősütött húsokat sorban. A padlizsán alól leöntöm a levet, majd a húsok tetejére rakosgatom. Erre jön az aszalt paradicsom, arra pedig 1-1 szeletke fokhagyma. Legvégül a kecskesajt, majd megszórom az egészet kakukkfűvel.
Alufólia alatt, előmelegített 200 fokos sütőben sütöm kb. 3/4 órán át. A csirkemellnek kevesebb is elég, a combnak kicsit több idő kell. Időközben öntök alá langyos vizet, hogy legyen szaftja.
Jól illik hozzá mindenféle kifőtt tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.